Jul... Jul... godsmakande jul!

Här kan du läsa mer om jultider på The Kitchen Club.

Njutning, omtanke & umgänge i sju serveringar

Skulle vi på The Kitchen Club sammanfatta det vi tycker är allra viktigast kring jul så blir det ord som njutning, omtanke och umgänge. Kring just det har vi byggt en julmiddag i sju serveringar för dig och ditt sällskap.

Njutning klassiskt & nytt

Köksmästare med team har valt ut de mest älskade smakerna från svenska julbordet men också lekt med traditioner från andra håll. Voilà! I sju serveringar möter klassiskt några oväntade smakkombinationer. Dryckerna vi valt ut lyfter varje servering ytterligare.

Omtanke - med avsmakningsmeny

Vi stryker den sedvanliga buffén och serverar julen som en avsmakningsmeny vid bordet - så vill vi själva njuta julmat med omtanke; Att få sitta i lugn och ro med vårt sällskap och umgås. Att känna att det är en mer hållbar julmiddag med mindre matsvinn.

Umgänge - boka för alla slags sällskap

På The Kitchen Clubs julbord får alla typer av sällskap plats; Familjen, vännerna, hela företaget, den mindre arbetsgruppen.

För att se våra sittningstider besök vår bokningssida. Är ni över 10 i sällskapet är ni välkomna att kontakta oss på uppsala@thekitchenclub.se. Skulle ni vara jättemånga i sällskapet kan ni också kontakta oss för att abonnera The Kitchen Club. Och slutligen - hittar ni inget datum som passar? Ring eller mejla så pratar vi ihop oss!

Datum för julmeny 2023

29 november-1 december från 17:00

6-8 december från 17:00

13-15 december från 17:00

20-22 december från 17:00

 

Vad gör ni i jul?

Ibland vill man fira på sitt eget sätt. Planerar ni årets glöggmingel? Letar ni efter ett caterat julbord till festen? Vill ni pausa heldagskonferensen med en julig lunch? Kanske lussefika med kollegorna? Eller vill ni egentligen slippa allt som rör julen? Hör av er så gör vi något riktigt bra tillsammans!

Skicka ett mejl