Sök

Event och catering

Undrar du när du fick festfixare på visitkortet? Det är lugnt - lämna det till oss! Att skapa minnesvärda mat- och dryckesupplevelser och leverera service med extra allt är vad vi brinner för, så ta av dig planeringshatten och låt oss stå för detaljerna!

Kontakta oss!

Fest och evenemang

Boka er fest, middag eller mingel på The Kitchen Club! Vi erbjuder en skräddarsydd tillställning med mat, dryck och dedikerad underhållning om så önskas. Vi tar hand om mat, personal och övrigt arrangemang så att ni kan koppla av.

I vår härliga matsal finns det plats för sittande middag för upp till 130 gäster, och till minglet kan ni bjuda upp till 200 glada.

Ring, mejla eller kom förbi så gör vi något riktigt bra tillsammans!

Mat och dryck

Våra skickliga kockar skapar kreativa menyer på säsongens råvaror med en kärlek till Upplands lokala producenter och smakinspirationer från hela världen. Här hittar du exempel på menyer, men vi anpassar oss för just ditt event.

Säsongsmeny
Avsmakningsmeny
Snittmeny
Dryckesmeny

Underhållning och det lilla extra

Vill du spicea till ditt evenemang med något extra? Vi erbjuder bland annat vin-, gin- och ölprovningar, quiz, matlagningsaktiviteter och kan hjälpa er med photobooths, DJ’s och trubadurer som lyfter ert event till nästa nivå. Fråga oss så berättar vi mer!

Catering 

Låt The Kitchen Club komma till dig. Självklart kan du beställa catering från oss om ni ska hålla i en tillställning hemma eller på företaget. Här kan du se vår cateringmeny, men skräddarsyr också efter just dina önskemål.

 

Julmiddag på klubben

The Kitchen Club är perfekt för företagets, föreningens eller kompisgängets julbord. Bokningen för vår julmiddag 2023 är öppen och i år välkomnar vi er mellan 29 november till 22 december! 

Klubbens helgkasse (tillbaka i februari 2024!)

Let's face it - det är inte alltid energin räcker till för att ställa sig i köket efter en lång vecka. We got you! Köp med er vårt pizzakit hem och njut av en god middag tillsammans med minimal ansträngning. Vi bakar vår pizzadeg med ekomjöl från Warbo Kvarn och en stor nypa kärlek och tomatsåsen lagar vi med lokala råvaror efter Kims hemliga (typ) recept. Hämta upp ert kit, släng på era favorittillbehör, toppa med (massvis av) ost och vår kryddblandning, grädda och voilà - kvällen är räddad!

Upphämtning: 
Fredagar mellan 14-16:30

Pris:
49 kr / pizza
Ingår: Pizzadeg, tomatsås och pizzakrydda

Teambuilding

Låt din grupp känna av restaurangkökets buzz samtidigt som ni stärker sammanhållning och gemenskap. Under vår matlagningskväll får gruppen laga sin egen mat under ledning av våra kompetenta kockar. Aktiv matlagning är en trevlig aktivitet och ett roligt sätt att lära sig mer om gastronomins underbara värld. Sällskap från 6 personer. Kontakta oss för mer information!

Ni har väl inte missat vår lunch? 

Läs mer och se menyer