Sök

Catering & Events

Behöver mat och plats för fest, har platsen men vill servera riktigt god mat hemma eller på kontoret? Trött på att spontaniteten är död men vill ändå gå på AW? Det är därför The Kitchen Club finns till! Ring, maila eller knata förbi så snackar vi igenom precis vad du vill ha!

Kontakta oss!

Catering

Planerar ni årets sommarmingel? Vill du bjuda på trerätterslunch? Förtjänar kollegorna att bli överraskade med lyxfrulle på morgonmötet, eller en tårta på eftermiddagen? Eller vill du helt enkelt ta med dig en bit av The Kitchen Club hem till studenten, jämnårsfirandet eller dopet? Tveka inte att höra av dig!

 

Vi finns här och kan skräddarsy en matupplevelse unikt anpassad för er. Ring, mejla eller kom förbi så gör vi något riktigt bra tillsammans!

Landa med en skön AW

Förvisso ser vi varje dag som ett ypperligt tillfälle för afterwork - men varför inte göra det med buller och bång då och då? Make your friends and colleagues an offer they can't refuse?

 

Medan ni landar efter arbetsdagen. Decompressar och garvar med kollegorna eller tisseltasslar med bästa vännerna så står vi för stämningen! Vi har skapat två afterworkpaket som passar både den mer blygsamma och dig som vill gå all in. Slå en pling eller maila för att ta reda på mer!

Tid och plats för fest!

För lite plats och årets släktträff, födelsedag eller kick-off med företaget är på g? Undrar du när du fick festarfixare på visitkortet? Det är lugnt - lämna det till oss!

 

Att skapa minnesvärda mat- och dryckesupplevelser och leverera service med extra allt är vad vi brinner för, så ta av dig planeringshatten och låt oss stå för detaljerna!

 

I vår härliga matsal finns det plats för sittande middag för upp till 90 gäster, och till minglet kan ni bjuda upp till 200 glada. Kontakta oss för mer info!