VIGOR & JOY'S | café | bar | lounge

Säg hej till Vigor & Joy's!

Från morgon till eftermiddag och ibland kväll, kommer de välkomna dig till en avslappnad, god, energivigande stund i caféet och baren i GoCo House. 

Vigor & Joy är våra "café alter egos" och det perfekta radarparet. Vigor med sin peppiga uppsyn, rappa steg och kaffenörderi - och Joy med sitt outsinliga nöje i att hitta det godaste att servera vare sig det är en rawfoodboll eller en dekadent ny drink med tilltugg till nästa AW.

Vårt hantverksbageri

Hantverket i ett bageri är en kombination av vetenskap, teknik och kreativitet. Det är verkligen en unik konstform som kräver massvis av fantasi och skaparglädje! Vår hemlighet på Vigor & Joy’s (schhhh) är att vi kalljäser våra degar vilket resulterar i en högre kvalitet med mer utvecklade smaker. I bageriet hittar ni vår fantastiska bagare Camilla som med sina 40 års erfarenhet är snillet bakom vårt sortiment och tidigare tävlande i hantverks-SM. Hon har noggrant valt ut råvaror som i så stor mån det går är ekologiska och närproducerade. När det kommer till mjölet så används uteslutande ekologiskt mjöl från Limbacka Kvarn i Halland, vilket du också kan köpa med dig hem om du vill. Utöver att skapa bröd, bullar, bakverk och tårtor som är lika vackra som dom är goda så har Camilla även tagit fram vår alldeles egna surdeg – som bara går att hitta på V&J och Nola. Ett tips – håll utkik efter vår nästa bakkurs!

Lokala dryckesleverantörer

Letar du efter ett sätt att stötta din lokala ekonomi och samtidigt reducera ditt klimatavtryck? Du har hittat hem! Genom att välja dryck gjord på lokala råvaror så är du inte bara med och stöttar våra lokala småproducenter utan du bidrar även till att minska den miljöpåverkan som långa transportsträckor innebär. Testa Rudenstam som är den enda professionella vitavinbärsodlaren i Sverige, deras vitavinbärsmust är ett måste att testa med andra ord! Sen har vi Solsken, med vårt favoritmotto - Drink to shine! Dessa godingar är gjorda på Österlen och är både ekologiska och fria från konserveringsmedel och tillsatser. Allt detta och mer - hos oss på V&J!