Sök

På gång

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Nola bistro och Vigor & Joy's café. Här får ni datum att hålla koll på så ni kan boka er kalender. Allt ifrån afterworks till föreläsningar och mycket mer.

Vi bjuder in till marknad med utvalda leverantörer!


Alzubi Fram och Barabramat är på plats med sina råvaror. Missa inte när Fredrik från Barabramat pratar hållbarhet och vad det betyder i deras vardag kl.12:30!

Vi ses! / Team Nola

Nolas Bageri

Du vet väl att du kan beställa ditt bröd och bakverk från vårat bageri?!

Rise bjuder in till konferens för en hållbar framtid

Den 18 oktober har Rise konferens på GoCo där dom har bjudit in folk som tillsammans vill skynda på omställningen till mer hållbar, hälsosam och härproducerad mat för Västra Götaland. Rise och Chalmers leder det regionala arbetet inom EU-projektet SWITCH som under fyra år pågår i åtta europeiska regioner. Projektet syftar till att främja hållbara och hälsosamma matvanor hos invånare i Europa. Det regionala arbetet inom Switch växlar därför upp genom uppstarten av Food Hub i Göteborg och Västra Götaland.

Rise i samarbete med Chalmer | Founded by the European Union

 

Beställa blommor

Inför varje helg har André fixat vackra buketter för er att köpa med hem,eller att ge bort. Alltid vackert och glädjande med blommor så unna dig eller någon du tycker om!