Sök

Välkommen till The Kitchen Club i Solna

Välkommen till Solna/Arenastadens öppet hela arbetsdagen och ibland en bit in på kvällen-bistro. Här finns en välkomnande kök för arbetsdagens alla tillfällen. Stressig morgon och dags för en paus? Hear you, kom in och häng! Bara bli mätt eller riktig lunchgourmand? Vi fixar det. Föredrar hållbarhet och lokala råvaror? We agree! Glömt matlådan? Spillt möjlken? Sällskapssjuk? In need of coffee? Join the club.

Bistro & dagens lunch

Det här är lunchbistrot för dig som gillar den där avslappnade känslan i hemma-köket. Någon som rör i grytorna, någon som hackar lök så ögonen tåras och någon som dukar bordet. Samtidigt som det pratas och skrattas om högt och lågt och axlarna faller ner från öronen tack vare kökets avslappnade atmosfär. Den känslan vill vi att din lunch ska ha och vi har öppet vardagar 11 - 14

Veckansmeny lunch

Café 

Öppet hela arbetsdagen? Ja men snart! Snart öppnar The Kitchen Club Café. Helst hade vi öppnat igår igår men vi har stolar och bord på vift tack vare en lite strulig möbelbransch. Så fort vi har något för er att sitta på öppnar cafét med gött kaffe, sköna fåtöljer, energigivande tugg och en Jobbhäng hela dagen-vibe. När vi öppnar håller vi öppet: måndag till torsdag kl 07:30 - 15:00 fredagar 07:30-14:30

Catering

Stående fredagsfrukostar med teamet? Heldagskonferens? Stundande jul/sommar/lanserings-fest? Kundmöte? AW på terassen? Vi hjälper er med god, hälsosam och hållbar mat och icke minst personlig, hjälpsam och effektiv service. 

Kontakta oss för beställningar eller frågor på mail: Solna@thekitchenclub.se

Här ser du vår cateringmeny / Check out our catering menu

Handla med app

Vill du förbeställa Take Away? Skippa kassakön? Ta del av goda erbjudanden? Ladda ner appen Food by Coor SE och gör ditt besök på The Kitchen Club lite smidigare och godare!

Här hittar du den på Google Play

Här laddar du ner från App store

Besöka och kontakta?

Adress:  Gustav III Boulevard 132, 169 74 Solna 

Mail:  Solna@thekitchenclub.se

Telefon: 070 5296579

Instagram: tkc_solna

 

Följ livet på The Kitchen Club 

Hitta oss på Insta här!