Sök

Välkommen till The Kitchen Club i Solna

Välkommen till Solna/Arenastadens öppet hela arbetsdagen och ibland en bit in på kvällen-bistro. Här finns en välkomnande kök för arbetsdagens alla tillfällen. Stressig morgon och dags för en paus? Hear you, kom in och häng! Bara bli mätt eller riktig lunchgourmand? Vi fixar det. Föredrar hållbarhet och lokala råvaror? We agree! Glömt matlådan? Spillt möjlken? Sällskapssjuk? In need of coffee? Join the club.

Sommarens fester är runt hörnet!

Stundande student, examen eller planerar du bara en härlig sommarsoaré? Vi hjälper dig med somriga bufféer, smörgåstårta och annat gott - som är enkla att ta med!

Läs mer om vår festmat

Bistro & dagens lunch

Det här är lunchbistrot för dig som gillar den där avslappnade känslan i hemma-köket. Någon som rör i grytorna, någon som hackar lök så ögonen tåras och någon som dukar bordet. Samtidigt som det pratas och skrattas om högt och lågt och axlarna faller ner från öronen tack vare kökets avslappnade atmosfär. Den känslan vill vi att din lunch ska ha. Öppet måndag-torsdag 11 - 14 och fredagar 11-13:30, välkomna!

Café 

Stressig morgon och dags för en paus? Hear you, kom hit och häng! En slät kopp kaffe, fika deluxe eller varm inbjudande lunch? Vi fixar det.  We agree! Glömt matlådan? Spillt mjölken? Sällskapssjuk? Join the club och besök oss på The Kitchen Club Café!

Öppettider
Måndag - torsdag 07:30 - 15:00
Fredagar 07:30-14:00

Catering

Stående fredagsfrukostar med teamet? Heldagskonferens? Stundande jul/sommar/lanserings-fest? Kundmöte? AW på terassen? Vi hjälper er med god, hälsosam och hållbar mat och icke minst personlig, hjälpsam och effektiv service. 

Kontakta oss för beställningar eller frågor på mail: solna@thekitchenclub.se

Besöka och kontakta?

Adress:  Gustav III Boulevard 132, 169 74 Solna 

Mail:  Solna@thekitchenclub.se

Telefon: 070 5296579

Instagram: tkc_solna

 

Följ livet på The Kitchen Club 

Hitta oss på Insta här!