Pre-game @ The Kitchen Club

God dryck, ännu godare mat men framförallt - en hejdundrande stämning ett stenkast från Friends Arena!

Ladda upp inför matchdag hos oss på Klubben

Vi slår upp dörrarna med vår eventmeny när AIK spelar på hemmaplan i höst. Ett stenkast från Friends Arena startar ni kvällen på bästa sätt; med något gott att äta och dricka i en härligt avslappnad bistromiljö - utan krångel och med garanterad plats för den som bokat bord. (Drop-in är välkommet, men vi rekommenderar att boka bord för garanterad plats).

Kalendarium

Vi fortsätter med succén till hösten.

Ta del av nästa datum först av alla, följ oss på Instagram!

Hitta hit

MED KOMMUNALTRAFIK
Pendeltåg - Nämsta pendeltågsstation är Solna. Från norra utgången "Friends Arena Mall of Scandinavia" tar det ca 8 min att gå till restaurangen.
Buss - Ta nummer 509 till Ulriksdals Station som ligger några meter från entrén.

MED BIL
I anslutning till restaurangen finns parkeringshuset "Bikupan". För fler parkeringsmöjligheter i området, läs mer på parkman.se

Tillgänglighet

Hiss går hela vägen upp till restaurangen för er som kommer med rullstol eller barnvagn. Inga höga trösklar eller trappor inomhus och självklart finns handikappanpassad toalett.

Arenan

När det är dags att bege sig hittar ni Friends Arena 9 min promenad bort. Har ni frågor och funderingar? Tryck på länken för att besöka Friends Arenas hemsida, där finns allt ni behöver veta om arrangemanget. 


Boka bord inför evenemang

 

Önskar du boka bord hos oss inför utvalda evenemang går det bra att göra det här. Först till kvarn gäller.
Vänligen fyll i uppgifterna så skickar vi en bekräftelse. 

Vi öppnar 4 timmar innan evenemangsstart.

Team_tkc_Solna_splash..400x290.jpg

Välkommen // Camilla med team

GDPR
Klicka här för att läsa mer om Coors data- och sekretesspolicy

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna skicka ut det material du uttryckt intresse för; det kan vara press-releaser, nyheter, och nyhetsbrev. Vi använder även personuppgifter för att kunna kontakta dig personligen i det fall du fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.