Sök

Nyheter på The Kitchen Club

För dig som är ny här; välkommen till The Kitchen Clubs lunchbistro, café, eventlokal och allmänt sköna matrelaterade påhitt! För dig som besöker oss ofta; här kan du läsa mer om ett uppdaterat The Kitchen Club där vi viger dagarna åt att vara Uppsalas mesta lunchbistro och kvällarna till events och förbokade grupper.

Läs mer här!

Välkommen till The Kitchen Clubs lunchbistro, café och festlokal!

Är du en vardagsgourmand som söker ett gott lunchställe? Företaget som vill kirra smaksäker lokal, mat och underhållning för kick-offen? Eller livsnjutaren som planerar studentfirande, bröllop eller dop? Eller är du kanske någon som gillar musikquiz lika mycket som vi?

Välkommen och join the club! På Stationsgatan 23 i huset kallat Juvelen hittar du oss, The Kitchens Clubs lunchrestaurang, café och festlokal.

Lunchbistro & Café

Hej vardagsgourmand! På The Kitchen Club serverar en variationsrik lunch med säsongens råvaror, stor kärlek till Upplands producenter och smakinspiration från hela världen. Här hittar du dagens lunch (11-14), pizza, ála carterätter och en fräsch buffé av säsongens gröna. I caféet finns ett härligt utbud av frukost, sötsaker, sallader och gott kaffe. 

Öppet vardagar 08-16

Event & Catering

För dig som söker en plats för ditt nästa event är vår inbjudande matsal och bar det perfekta stället att ackompanjera med god mat och härlig stämning.

Vi finns här och kan skräddarsy en matupplevelse unikt anpassad för er antingen på plats på The Kitchen Club eller levererad dit du vill. Välkommen att kontakta oss direkt!

Musikquiz varje torsdag

Under våren håller The Kitchen Club öppet med bar, mat och musik-quiz varje torsdagkväll. Låt oss tillsammans med musik-quiz-maestro Robert Stefanuik underhålla dig och dina vänner under härliga torsdagskvällar!

Läs mer om vårt musikquiz gör du här eller säkra plats genom att boka här

På gång på klubben

Våren och sommarens fester är runt hörnet och vi har knåpat ihop ett helt gäng härliga menyer med säsongens råvaror i fokus. Planerar ni årets sommaravslutning, examen, födelsedagsgalej eller kanske företagets kick-on? Läs mer här om hur vi kan hjälpa er!

Nu lanserar vi helgkasse

Först ut är klubbens pizza. Köp med er ett kit med vår härgjorda pizzadeg, tomatsås och kryddblandning till fredagskvällen - bara att plocka upp, slänga på era favorittoppings och grädda!

Besöka och kontakta

Telefon: 010-55 95 219

Mail: uppsala@thekitchenclub.se

Besöksadress: ​Stationsgatan 23​, 753 40 Uppsala (huset Juvelen)

 

Följ livet på The Kitchen Club 

Hitta oss på Insta här!