Sök

Catering & Events

Här kan du läsa om vad vi kan erbjuda dig i mat- och dryckesväg till allt från den mindre frukostcateringen till det större eventet - och om du söker efter yta för konferens

Skräddarsydda events

Har ni ett event och vill servera en matupplevelse som matchar era kvalitet- och hållbarhetsambitioner, samtidigt som era besökare "Mmmm-ar" och "Aaah-ar" över god mat?

 

Kick-off, konferens, födelsedag, jubileum, - you name it. Vi finns här och kan skräddarsy en matupplevelse unikt anpassad för er. Nyfiken och har ett event i Göteborgsregionen? Ring, mejla eller kom förbi så gör vi något riktigt bra tillsammans! / Jenny och Patrik 

 

Catering

Kanske vill du enkelt se till att det finns god mat till en stående fredagsfrukost, ett heldagsmöte nästa vecka - eller födelsedagsfika för medarbetaren. Vi har en härligt god, hållbar och enkel cateringmeny som gör din jakt på god mat till arbetsplatsen en "piece of cake". Och apropå kakor  - visste du att vi har en egen konditor och bagare?

 

Vi serverar catering för er som sitter i GoCo House men även Mölndal med omnejd.  Maila eller ring oss om du vill lägga en beställning eller är nyfiken på att diskutera mer!

 

(vår cateringmeny kommer snart upp här på hemsidan!)

Planerar du konferens?

Våra vänner på GoCo House har en härligt kreativ miljö och lokal för din konferens. Med ett fint plus att ni kan få mat från Nola Bistro. Spana in möjligheterna och kontakta GoCo. 

Länk kommer snart.