Catering & Events

Här kan du läsa om vad vi kan erbjuda dig i mat- och dryckesväg till allt från den mindre frukostcateringen till det större eventet - och om du söker efter yta för konferens

Kontakta oss!

Skräddarsydda events

Har ni ett event och vill servera en matupplevelse som matchar era kvalitet- och hållbarhetsambitioner, samtidigt som era gäster njuter och gläds över god mat?

 

Kick-off, konferens, födelsedag, jubileum  - you name it. Vi finns här och kan skräddarsy en matupplevelse unikt anpassad för er. Nyfiken och har ett event i Göteborgsregionen? Ring, mejla eller kom förbi så gör vi något riktigt bra tillsammans! / Gabriella och Patrik med gänget

 

Catering

Kanske vill du enkelt se till att det finns god mat till en stående fredagsfrukost, ett heldagsmöte nästa vecka - eller födelsedagsfika för medarbetaren. Vi har en härligt god, hållbar och enkel cateringmeny som gör din jakt på god mat till arbetsplatsen en "piece of cake". Och apropå kakor  - visste du att vi har en egen konditor och bagare?

 

Vi serverar catering för er som sitter i GoCo House men även Mölndal med omnejd. Maila eller ring oss om du vill lägga en beställning eller är nyfiken på att diskutera mer!

Planerar du konferens?

Våra vänner på GoCo House har en härligt kreativ miljö och på förstaplan erbjuder de konferenslokaler och mötesrum som passar grupper mellan 8-60 personer. Ett fint plus är att ni kan få mat från Nola Bistro när ni bokar er konferens! Spana in möjligheterna och kontakta GoCo.