• Språk / Site

    Språk

NOLA BISTRO | mat | glädje | njutning | hälsa | potatis | miljö

Boka bord

Välkommen till Nola Bistro!

Ni hittar oss i Göteborgsregionens (närmare bestämt Mölndals) allra nyaste och mest spännande stadsdel, GoCo Health Innovation City. Vi vill möta dig som jobbar, bor eller besöker GoCo-området med allt som de nordiska råvarorna, det moderna köket och en fantastisk lokal kan ge er; njutning, inspiration, avkoppling, utveckling och energi!

Nola är en manifestation av vår kärlek till mat och smaker, till de lokala råvarorna, klimatfrågor och innovation – men viktigast av allt, Nola är till för er som besöker oss. Tillsammans med Nola hittar ni också Vigor & Joy’s – café & bageri på dagen, och sometimes-bar på kvällen. 

"Kallar du potatis, potatis? Eller kanske knudor, pantofflor, pära eller...Nola?"

Nola och potatisen | vår filosofi

Nola är ett gammalt svenskt ord för potatis. Vi tycker att potatisen (och dess låga klimatavtryck) i all sin enkelhet symboliserar hållbarhet och den förändringsresa vi både vill hänga med på och leda. Följ länken och läs mer om vad som ligger oss närmast om hjärtat här på Nola (...förutom potatis då)!

Lunch på Nola | Njutning i vardagen

Vardagar 11-13:30 serveras lunch på Nola. En hel del från växtriket, lagom mängd kött, en firre här och var (men bara när vi kan lita på producenten) och, du gissade rätt, någon potatis här och där.

Här hittas veckans meny - men se fram emot avvikelser! Ibland när vi inventerat skafferiet och ringt alla leverantörer på jakt efter det som annars skulle slängas kan planerna ändras. För varje gång mat slängs fäller en kock en tår över ett förlorat smakpotential..

Catering & events | med maten i centrum

Vi har en härligt god, hållbar och enkel cateringmeny och självklart skräddarsyr vi också för att passa era unika behov när tillfället kräver det! Vi erbjuder catering för er som sitter i GoCo House men även Mölndal med omnejd. Stående fredagsfrukostar, heldagskonferens, kundmöte, stundande jul/sommar/lanserings-fest, AW på terassen? Vilket tillfälle blir inte bättre med god mat & dryck? 

Vigor & Joy's | café & bar

Du kliver in i GoCo House. Kanske svänger du höger till Nola Bistro för lunch. Men allt som oftast svänger du vänster och ramlar in i Vigor & Joy's öppna famnar. En frukost, en solo-kaffe, en långhängslunch med kollega, ett eftermiddagsmöte - och ibland en after work!

Öppet: Vardagar 8-16

På gång | följ oss på Instagram

För att hålla koll på vad som händer på Nola Bistro och Vigor & Joy's här och nu och i framtiden - följ oss på instagram! 

@nolabistro_gbg
@vigorjoy_cafe

Besöka & kontakta

Du hittar oss på bottenplan i GoCo House.

Adress: Gemenskapens gata 9, 431 53 Mölndal

Email: Nola@thekitchenclub.se

Telefon: 070-1983954

 

 

Jobba med oss!

Vi söker alltid personer som är lika engagerade i god mat och hållbarhet som vi. Ni är ambitiösa, handlinsgskraftiga - och precis som potatisen ödmjuka och jordnära. Kanske lite quirky men det gillar vi (kaka söker maka). Kanske lite överambitiösa (du ler lite generat...). Definitivt är ni grymma på mat och service! Är du barista, kock, kallskänka, serveringspro och känner dig träffad? Maila en spontanansökan till nola@thekitchenclub.se!

GoCo Health Innovation City

World-class health and life science companies working to unlock new solutions to global health challenges. GoCo Health Innovation City is the new urban city center where over 200 000 square meters are being developed to attract researchers, entrepreneurs, and talents from around the world. The vision is to create a world-class innovation cluster for health, where collaboration is built into the core.


Boka bord hos oss

Önskar du boka bord hos oss går det bra att göra det här.
Vänligen fyll i uppgifterna så skickar vi en bekräftelse. 

Nola-kontakt.jpg

GDPR
Klicka här för att läsa mer om Coors data- och sekretesspolicy

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna skicka ut det material du uttryckt intresse för; det kan vara press-releaser, nyheter, och nyhetsbrev. Vi använder även personuppgifter för att kunna kontakta dig personligen i det fall du fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.