På gång

Håll dig i loopen! Här kan ni läsa mer om vad som är aktuellt hos oss, roliga upcoming events och annat man inte vill missa.

Nu öppnar vi för middag på utvalda datum i vår

Publicerat: 29 mars, 2024

På bekvämt promenadavstånd från både pendeln och Friends Arena kan ni nu boka er warmup inför matchen eller konserten på utvalda datum. Vi gillar när saker är riktigt goda i all sin enkelhet och därför kan ni nu; boka ert bord direkt online (garanterade sittplatser till alla), beställa och betala själva i kassan (inget krångel) och sedan får ni maten direkt i handen (ingen väntetid). Perfekt för familjen, vängruppen eller kollegorna - Vi ses!

Kalendarium

Onsdag 24 april: AIK vs IFK Värnamo
Fredag 17 maj: Taylor Swift
Lördag 18 maj: Taylor Swift
Måndag 27 maj: AIK vs IFK Göteborg

Ny cateringmeny är här

Publicerat: 20 december, 2023

Vi har uppdaterat vår cateringmeny och konferensservice inför det nya året och även lanserat en helt ny sida i dess ära här på webben! Framöver kommer ni kunna använda vårt bokningsformulär för en bekväm och trygg bokningsprocess men vi har också dedikerat en egen del av cateringen till er som vill boka hel- och halvdagspaket. Oberoende av om ni sitter här i huset eller om ni önskar paketet levererat så finns nu allt samlat under samma tak!