Catering, konferens och fest

Låt The Kitchen Club komma till dig! Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig när du planerar nästa tillställning, konferens eller frukostmöte. Stort som smått, tillsammans kan vi göra något riktigt bra!

Catering från oss

Oavsett om det är födelsedagsgalej eller kick-off med företaget som står på agendan så hjälper vi er med god, hälsosam och hållbar mat och icke minst personlig, hjälpsam och effektiv service. Spana in vår cateringmeny här eller kontakta oss direkt för en unik mat- och dryckesupplevelse!

 

Konferenspaket för mötesdagar

Stående fredagsfrukostar med teamet? Heldagskonferens? Kundmöte? Vi hjälper er med allt i kulisserna och ser till att energidepåerna är påfyllda så att ni kan fokusera på rätt saker. Tryck på länken för att se våra färdiga heldagspaket eller kontakta oss så hjälper vi er att sätta ihop en meny anpassad efter just era behov!

Event och fest

Boka er nästa fest, mingel eller AW hos oss på The Kitchen Club! Vi tar hand om hela ert event från start till slut - mat, dryck, personal och övrigt arrangemang, så att ni kan koppla av! Antingen hos oss i restaurangen eller levererat till er. Klicka nedan för att se våra exempelmenyer, men självklart skräddarsyr vi för att passa just er. 

Bokning och kontakt

Kontakta oss gärna med frågor eller funderingar eller för en snabb offert! Kanske hittar ni inte på pricken vad ni tänkt er? Vi skräddarsyr för att passa er och er grupp så tveka inte att slå en pling eller dra iväg ett mejl! 

Önskar ni lägga beställning med detsamma kan ni fylla i bokningsformuläret nedan och mejla in det till oss. Vänligen läs igenom bokningsvillkoren noggrant innan ni skickar in det!

Mejl: solna@thekitchenclub.se
Telefon: 070-529 65 79

Bokningsformulär